Publicado el Deja un comentario

R, de Reis i de Rebaixes

cavallet_xicfusta

Bona tarda a tothom!

Ho sé, fa molts dies que no dic res. Però sapigueu que he estat treballant molt i fent cosetes de la marca Kids By Cris per posar-les a la venda a la web molt aviat: bandanes, pitets, bufs… Aviat us posaré fotos per aquí i espero que us agradin!

Us volia parlar dels reis de l’Iu. Aquest any l’Iu s’ha portat molt bé, tot i que no em deixa dormir gaire i es posa malalt sovint (no és culpa seva, pobre), els reis s’han portat molt bé amb l’Iu. Com els reis d’orient sabien que a la mare (i a l’Iu segur que també) li encantava la dessuadora amb caputxa de Piu et Nau li han deixat al cantó de les sabatilles. També un llibre, un puzle d’aquests de fusta i un llibre musical que l’Iu tarareja tota l’estona. Però el regal de reis que amb seguretat li ha agradat més al meu xic és el cavallet de fusta de colors (i amb el seu nom) de Xicfusta.

cavallet_xicfusta

Voltant per les paradetes artesanals de Fires de Girona em va cridar l’atenció una paradeta amb una parella jove. Em vaig trobar amb un fuster que per culpa de la crisi va haver de fer servir l’enginy i va crear unes joguines de fusta que a mi, particularment, em tenen enamorada! Us passo l’enllaç de la web perquè hi feu una repassada www.xicfusta.com

Us passo unes ratlles de la web de Xicfusta on parla del cavallet.

INFORMACIÓ:

És  recomanable a partir de 18 mesos. El cavallet ajuda al nen a què mentre es gronxa, aprèn a desenvolupar el sentit de l’equilibri i de la creativitat. Els colors que fem servir afavoreixen la seva estimulació visual. Els colors dels cavallets son: blau-verd/  rosa-vermell. (Jo el vaig poder personalitzar, si el voleu d’un altre color jo els hi comentaria. El de l’Iu és blau cel i vermell.) Teniu l’opció de personalitzar-lo amb el nom del nen o nena.

Bé, canviant de tema… JA SÓN REBAIXES!!! A partir d’avui podeu trobar tota la roba de Kids By Cris rebaixats fins a un 30%. I una altra sorpresa: per compres de més de 30 euros et regalem un val de 5 euros (sense caducitat) per a la teva pròxima compra. A què esperes? Gaudeix de les rebaixes de Kids By Cris.

 

Cris.

PD: Espero que hagin anat molt i molt bé les festes!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *